Viser 12 events mellem 25. okt. og 23. nov. 2021

Gospel Kids og Mini Kids -Nøvling

Tirsdag den 26. oktober 2021, kl. 15.
Nøvling Kirke, Bakken 14, Vildbjerg
I Kids og Minikids får du mulighed for at: prøve 2 stemmig sang synge i mikrofon optræde for andre lærer nye sange..

Hvad betyder "Gospel" De sange vi synger handler om kristendommens gode budskab (gospel) men man skal ikke være kristen for at være med. Minikids - en forsmag på Kids Minikids møder ind sammen med Kids hver anden tirsdag 15:00, så øver vi sammen i 30 min, tager en kort forfriskningspause sammen og så siger Mini-kids tak for i dag 15:45. I minikids synger vi enkle sange som vi hurtigt kan lære teksten udenad til, og så øver vi os på at bevæge os til musikken
Gospelkids

Onsdag den 27. oktober 2021, kl. 14.15-15.30.
Signe Svendsen & Mathilde Falch

Onsdag den 27. oktober 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 225 kr Klik her for at tilmelde dig
Herning Kirke, Østre Kirkevej 1A, Herning
Oplev to af Danmarks mest nærværende sangskrivere, Signe Svendsen og Mathilde Falch i en uforglemmelig koncert i Herning Kirke..

Fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, har de begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give publikum en ny oplevelse af deres sange.

Folk kan forvente sig en aften i godt selskab med gode sange, vedkommende historier, livserfaring og et glimt i øjet

Klik her for at tilmelde dig
Det skæve Kor 2 efterår 2021

Mandag den 1. november 2021, kl. 16.30.
Pris: Entré: Gratis billetter Køb/bestil billet
Huset No7, Nørregade 7A, Herning
Det skæve kort II hvor vi mødes og synge kendte sange som dem "vi synger i badet"Korleder Ole Jørgesen.Tag fat i naboen og få 5 hyggelige sessioner. Vi slutter med at synge for gæsterne i caféen tirsdag den 16. november..
Gospelkids - Nøvling (kopi)

Tirsdag den 2. november 2021, kl. 15.
Nøvling Kirke, Bakken 14, Vildbjerg
Historiens vingesus med fokus på fællessangen

Tirsdag den 2. november 2021, kl. 19.
Pris: Entré: 60 kr
Give-Egnens Museum, Donneruplundvej 2, Give
Sangaften arrangeret i et samarbejde mellem Give Egnskor, Give-Egnens Museum og Grænseforeningen Vejle Vestegn hvor du kan lytte til og synge med på udvalgte danske sange, der afspejler historiens gang krydret med historien bag et udsnit af sangene..
Gospelkids

Onsdag den 3. november 2021, kl. 14.15-15.30.
Kordag for 4. klasser i Struer Kommune

Torsdag den 4. november 2021, kl. 11.
Hjerm-Hallen, Vestre Hovedgade 34 B, Hjerm
Kordagen er for 4. klassetrin i Struer Kommune. Instruktør er Laurie Otto der akkompagneres af - Jørgen Jeppesen, klaver - Per Odgaard, bas - Thomas Antunes, trommer Der er koncert kl. 16.00 for forældre, søskende og bedsteforældre..
Gospelkids

Onsdag den 10. november 2021, kl. 14.15-15.30.
Gospel Kids og Mini Kids -Nøvling

Tirsdag den 16. november 2021, kl. 15.